Media & TV

Bonusquote: Arie Boomsma Godwint Geert Wilders kapot

18-11-2015 12:23

 

“Man, man, man, had ik u maar gekend in deze tijd. De kibboets. Op zoek naar een doel in het leven, na de studie even een paar jaartjes de krullen laten groeien in het beloofde land. Jointje hier en daar, stevig potje masturberen op alle avonden dat er even geen vrouwelijke toeristen waren blijven slapen, those were the days. Verlangt u er nog wel eens naar? Het kan niet lang hierna zijn geweest dat u in het huwelijksbootje stapte. Samen al die plannen maken voor het leven dat nog voor jullie lag. Hand in hand naar het stadion van VVV voor de thuiswedstrijd tegen Telstar. Carriere maken bij het Rijk op een manier dat er zo nu en dan nog een avond voor de buis gehangen kon worden, samen op vakantie en onbekommerd wandelen in het park. Dat is even anders gelopen. En dat vind ik eerlijk gezegd heel erg voor u. En vooral voor uw vrouw.

Maar daarmee heeft u het een deel van uw volgelingen wel een tikkeltje moeilijk gemaakt. De Neo-Nazi’s. Die arme jongens en meisjes willen ook zo graag dat alle mensen met een kleurtje de grenzen over gekieperd worden, ze zouden het liefst stampend van woede en plezier achter u aan marcheren. Maar met de Joden hebben ze door de jaren heen een wat moeizame relatie ontwikkeld. Die kale lieverds weten van gekkigheid niet meer wie ze moeten volgen. Misschien moet uw secondant, Martin Bosma, uw hoogstpersoonlijke witte Piet, zich meer over deze groep ontfermen.

Het is te makkelijk om u te vergelijken met een andere sterke leider die zich richtte op een zondebok in de samenleving. Dat weiger ik te doen. En toch is er wel iets dat u gemeen heeft met die alom verguisde Fuhrer. Jullie verkwanselen allebei een onmiskenbaar talent en politiek charisma aan de verkeerde koers.”

 

Aldus Arie Boomsma op zijn eigen site. Het allergrappigste: onder het woordje ‘fuhrer’ (sic) heeft Boomsma een linkje geplaatst naar de Wikipedia-pagina over Adolf Hitler. Kennelijk weet niet iedereen die Arie Boomsma volgt wie dat ook alweer was, Adolf Hitler.

(Via.)