Opinie

Nederland helemaal AF: meldpunt ‘seksistische’ schoolboeken

19-11-2015 10:23

Screen Shot 2015-11-19 at 10.18.01

 

Nederland is eindelijk af! Het laatst restje aan serieuze problematiek is per heden ook opgelost want er is nu een meldpunt waar mensen (en met ‘mensen’ bedoelen wij álle mensen, dus volledige inclusiviteit van vrouwen, mannen, gendergeproblematiseerden en dat dan ongeacht huidskleur) kunnen klikken als ze in het basisionderwijs op boeken stuiten waarin sprake is van ‘SEKSISME!’ en andere rollenpatronenbevestigende voorbeelden. Dit staat in Trouw (bekend van Perdiep Ramesar).

Het bevestigen van rollenpatronen in schoolboeken is namelijk crimineel en een serieus probleem. Net als de folders van de Blokker dat zijn. Want in 2015 bestaan er ook heus wel mannen met knotjes die nrc.next lezen en huilen na het klaarkomen en die houden ook van stofzuigen terwijl er ook best wel veel vrouwen bestaan die niet van afwassen houden omdat ze een afwasmachine hebben en bijvoorbeeld zelf de tuinbroek aantrekken om een badkamertje te betegelen of een kort rokje met kniehoge laarzen om leiding te geven aan een multinational.

Het is uiteraard verschrikkelijk als kinderen door deze intens gemene, ja, zeg maar gerust genocide veroorzakende seksistische totaal niet grappige plaatjes in schoolboeken worden geïndoctrineerd met zoveel kwetsende ongelijkheid terwijl Nederland in de 21ste eeuw in principe toch echt gewoon een Utopia in de praktijk is qua desnoods met geweld opgedrongen gelijkheid en andere egalitaire neo-marxistische humorloze eerstewereldproblematiek, een soort van nationale safe space zeg maar.

Uw eigen voorbeelden van dergelijk dagelijks seksistisch leed zoals de onderdrukking van moslima’s binnen de islam en de positie van de vrouw in vrijwel alle andere landen buiten Europa kunt u zelf klikken verraden melden op de website Doehieraangiftevanseksitischevooroordelendiemeestalgewoonechtwaarblijkentezijn.nl.

 

Dit was een stukje LOL-opinie op donderdagochtend naar de mensen toe, vandaar geen objectiviteit. Nu even aan de secretaresse vragen waar de koffie blijft.