Diversiteitscommissie: Kerst vieren is kwetsend, stop ermee

07-12-2015 22:33

PC Principal strikes again! Het Politbureau/Office of diversity and inclusion van de universiteit van Tennessee heeft een tienpuntenplan gepresenteerd om Kerst uit te bannen. Kerst is namelijk een christelijk feest en policor vindt religie geweldig, maar christendom staatsgevaarlijk. Dus moet het traditionele Kerstfeest ontdaan worden van al zijn religieuze inhoud, anders is het kwetsend en niet-inclusief.

Religie is top, behalve christendom

Het is wel toegestaan om “feest te vieren”. Maar het hypercorrecte censuurplan stelt daarover: “zorg ervoor dat uw feestdag niet toch een vermomd Kerstfeest is“. Eten en drinken is natuurlijk ook kwetsend, dus moeten de hongerigen gevoed en de dorstigen gelaafd met producten die een afspiegeling zijn van de “religies, culturen en vieringen van de gasten”. (Ziet u: religie van niet-christenen is altijd een diepe buiging waard. Angstaanjagend consequent.) In het kader van inclusiveness is de Kerstman ook verboden, evenals spelletjes die met deze figuur te maken hebben.

Nurse Ratched

De Heilige Kerstman zij geloofd en geprezen dat het totalitaire tienpuntenplan niet verplicht is, maar de universiteit beveelt het wel warm aan, aangezien dit *Nurse Ratched-modus* ‘best practices‘ zijn. Policor-studenten hebben zich al uitgesproken als voorstanders van het plan. Want op studenten kun je altijd vertrouwen als je niets liever wilt dan de DDR qua vrijheid.

Policorzombies

Vorige maand draaiden studenten van Yale door omdat een docent het had gewaagd keuzevrijheid te verdedigen wat betreft de keuze voor Halloween-outfits. Dat mag natuurlijk niet, want alles wat eventueel kan kwetsen moet verboden worden. En vorige week was het feest op Harvard, toen onder druk van studentikoze policorzombies werd besloten om de term ‘head master’ (een soort huismeester) te veranderen. Want de term zou verwijzen naar slavernij.

Het is tijd voor een ziekenhuis gespecialiseerd in policoroncologie, want de ziekte gaat niet vanzelf over.