Bonusquote: gender- en vrouwenstudies als schoolvak tegen aanrandingen

10-01-2016 14:57

He ja, laten we de Westerse man nóg verder feminiseren! De aanrandingen-hel in Duitsland is beslist niet de schuld van massa-immigratie, islam en/of de vooral uit jonge mannen bestaande vluchtelingenstroom, maar van mannen in het algemeen en de verfoeilijke Westerse cultuur in het bijzonder, zo betogen twee door mannenhaat verblinde Duitse feministes in Vice.

Daaruit volgt dat nieuwkomers zich niet hoeven aanpassen, maar dat de Duitse, en bijgevolg Westerse samenleving haar eigen gedrag eens onder de loep moet nemen.

“We hebben nu meer dan ooit behoefte aan een mainstream genderdebat. Het invoeren van gender- en vrouwenstudies in het Duitse onderwijssysteem zou hier een onderdeel van kunnen zijn.”

Eureka! Een main stream genderdebat en schoolkinderen lastig vallen met ‘vrouwenstudies’! Zodat er straks een generatie kinderen opgroeit die net als de schrijfsters van het artikel van mening zijn dat het benoemen van de rol van een eeuwenoude, misogyne doctrine slechts het bevorderen van, en ik citeer, “racistische onruststokerij” is.

Morele castratie

Feministische linksgekkies willen Westerse mannen moreel castreren, een vorm van policor protest tegen seksueel geweld is bijvoorbeeld: blanke hipstermannen die ludiek in minirok over De Dam zullen gaan paraderen. Mannen die daadwerkelijk vrouwen willen beschermen met bijvoorbeeld burgerwachten, zijn vanzelfsprekend fascisten. Met wie u (m/v) liever door een meute opgefokte Noord-Afrikanen wandelt, een genderbewuste, rokdragende man of een kerel die weliswaar geen boodschap heeft aan feminisme, maar het niet pikt dat men zomaar aan jongedames frummelt, is aan u.

De hand eigen boezem steken na zulke gebeurtenissen is ziekelijk. En anderen dwingen de hand in eigen boezem te steken, bijvoorbeeld via indoctrinatie in het onderwijs, is ook een soort aanranding eigenlijk. Want die hand heeft niks te zoeken in eigen boezem, die hand moet wijzen naar de daders, naar degenen die de deur open zetten voor de daders en naar degenen die zwegen en blijven zwijgen over de religie en cultuur van de daders. Die factoren maken wél uit, hoe veel autochtone blanke aanranders er ook zijn.