TPO-hoofdredacteurbedreiger ‘medium’ Robbert van den Broeke opgepakt

15-01-2016 20:57

Screen Shot 2016-01-15 at 20.42.54

Het Brabantse ‘medium’ Robbert van den Broeke, die al tijden per Facebook en Twitter tientallen mensen met de dood bedreigt, is onlangs in zijn woning door de politie aangehouden en vastgezet. Volgens Omroep Brabant heeft het ‘medium’ drie dagen in de cel gezeten en heeft de politie huiszoeking gedaan.

Van den Broeke, die zelf denkt dat hij contact heeft met ‘entiteiten’ en aliens en dankzij Irene Moors van RTL 4 landelijke bekendheid kreeg, valt al jaren mensen online lastig. Zo stuurt hij naaktfoto’s van zichzelf, beelden van slachtoffers van ISIS en bedreigt hij vrijwel iedereen die werkzaam is in de media met de dood.

Ook TPO-hoofdredacteur Bert Brussen moest er onlangs aan geloven en zou door Van den Broeke worden ontvoerd, gemarteld en geofferd aan Satan. Ofzoiets.

Overigens stuurde het ‘medium’ exact dezelfde teksten ook naar tal van andere mensen, waaronder Henk Verhaeren, de biograaf van Emile Ratelband.

Zelf heeft Van den Broeke altijd volgehouden dat zijn ‘computer en social media-accounts gehackt zijn’. Maar zelf heeft Van den Broeke ook altijd volgehouden dat hij zonder lichaam kan reizen, telepathisch contact heeft met Joran van der Sloot, contact heeft met aliens, mensen in een ander leven ‘genverbrander’ waren (ook al stond op Google ‘geneverbrander’) en uiteraard dat hij gedachten kan lezen.

De enige die dat gelooft is Irene Moors.

De kans dat zijn computers net zo zijn gehackt als dat zijn verzinsels waar zijn lijkt ons ook rond de nul. We wensen het ‘medium’ dan ook veel plezier met uit zijn lichaam treden en babbelen met aliens tijdens zijn gevangenisstraf.