Business

Alles wordt mogelijk met de beste bezorging

16-03-2016 14:05

Tijdige bezorging maakt heel veel mogelijk. Door een betrouwbare dienstverlening kun je je richten op waar het echt om gaat: ondernemen. De beste kwaliteit en service staan garant voor een goede bezorging.

Je kunt er op vertrouwen dat iets dat je opstuurt vakkundig wordt behandeld. Zo maakt PostNL alles mogelijk. Met gedreven mensen, de juiste kennis, en het beste logistieke netwerk. In een wereld waarin het internet steeds vaker de centrale plek inneemt in het verkoopproces, heb je een partner nodig die begrijpt hoe je dat vertaalt naar de wereld daar buiten.

Die meerwaarde voor de klant staat voorop. Met dagelijks ruim een half miljoen pakketten om te bezorgen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij van groot belang. Dat betekent dat je kunt kiezen uit de beste bezorgoptie voor jouw situatie. Een pakket kan zelfs dezelfde dag nog bezorgd worden, als dat nodig is. Je wilt je volledig met jouw eigen vak bezig houden. Daarom kun je rekenen op de beste vakmensen voor jouw bezorgopdrachten. Omdat ondernemen ook vertrouwen is.

The Sound of Delivery

Kan het bezorgnetwerk ook de moeilijkste bezorgingen aan? De uitdaging: binnen 24 uur een 3D printer bezorgen, die tijdens het vervoer een complete trompet print.

Het is spannend. Een printer bij 3D specialist Joris van Tubergen ophalen om zo uiteindelijk binnen een dag trompettist Eric Vloeimans een volledig werkende, goed klinkende trompet te bezorgen.

Dit is de uitdaging:

Eric kennen we van TV. Hij is bijvoorbeeld regelmatig te zien in DWDD. PostNL gaat de uitdaging voor zo’n ‘onmogelijke’ opdracht voor Nederlands’ beste trompettist graag aan.

Kwaliteit en service staan voorop, voor elke bezorging. Veel speelplezier, Eric!