Binnenland

Bonusquote: Marokkaanse jongeren in Kanaleneiland over ISIS en de eindtijd

26-03-2016 15:17

 

“ISIS, daar zitten de Amerikanen achter. Maar die blijven wel uit beeld, en dat vind ik gek. De waarheid zal wel nooit boven water komen. Wij zijn de dupe, de islam, dat is het jammere.

De Illuminati, die bepalen wat er gebeurt in de wereld.De familie Rothschild. Een superrijke Joodse familie. Ze kunnen alles bepalen met macht en geld.

Het is voorspeld dat er in het einde der tijden mensen zullen komen die ons geloof voor slechte dingen zullen gebruiken.”
Redouan: “Ze zullen zwarte kleren dragen. En een zwarte vlag hebben.”

 

“Ook de link met een geheime kliek van Joodse ‘Illuminati’ komt niet uit de lucht vallen. Volgens de klassieke islamitische bronnen zou de antichrist namelijk een Jood zijn. Met een haakneus. De Amerikaanse islamoloog David Cook, docent aan de Rice University in Houston, Texas, legde honderden werken van islamitische eindtijddenkers naast elkaar. Zijn conclusie: ‘Antisemitisme is alomtegenwoordig in hedendaagse islamitische teksten.”

 

“Ik denk dat er een Derde Wereldoorlog gaat uitbreken. Ons moslims zal overkomen wat eerst met de Joden is gebeurd. Er hoeft maar groen licht te komen voor die racisten, voor Wilders, voor Trump, en het is klaar met de moslims. Ze kunnen ons ook onder de gasdouche zetten.”

 

Ochtendcourant Trouw deed een middagje Kanaleneiland, Utrecht. Resultaat: Marokkaanse jongeren geloven net zo in aluhoedjesconspiracygelul (/illuminati) als hun autochtone Facebook-vriendjes.

Jammer wel dat het gedeelde uitgangspunt uiteindelijk antisemitisme is.