U zond in… ‘Door jouw artikelen gaan mensen bij de isis’

03-04-2016 11:14

“Heb jij enig idee wie jouw artikelen kunnen lezen? Ik snap dat dit artikel is bedoeld voor mensen van goede komaf maar die zijn, zoals je weet, niet enige de ontvanger. Helaas ben jij de CEO. Hierdoor zou je minder snel een goede reflectie krijgen van de boodschap die je uit. Het valt me namelijk op dat jij schrijft als een drama queen. Eerlijk, je niveau van schrijven is te vergelijken met nu.nl, sbs6 en rtl.

Ik snap dat je iets lekker wilt verpakken maar dit kan gewoon niet. Denk na over de gevolgen die jouw woorden hebben. Wanneer je namelijk je kop begint met:

Fleur uit Hilversum (19), kapotgetrapt door Marokkanen, doodgereden door dronken idioot

Dan vind ik persoonlijk de titel misleidend. Teveel nadruk op Marokkanen. Bedenk namelijk dat je meer marokkanen hiermee benadeeld.

Ik snap tevens heel goed dat je misschien haat hebt(ik kom uit hillywood), ik heb namelijk elk weekend Hilversum gemeden door dit volk. Desalniettemin ga ik ze niet openlijk belachelijk maken omdat ik denk dat dat juist niet het kwartje laat vallen bij deze jongen. Erger nog, ik denk dat je ongelooflijk veel mensen in het slecht dag licht brengt. Denk aan alle bevolkingsgroepen die hier gevoelig voor zijn.

Ik wil duidelijk maken dat jij schrijft als een glamour girl zonder verstand van glamour.

de groeten excuses voor alle spelfouten en misschien ook wel een kut mening. het is ook gewoon veel te laat.

MAAR toch wel lekker om een keer reflectie te krijgen van iemand. Misschien word je wat bewuster van de output van je artikelen. WANT DAT IS TEVENS HET BELANGRIJKST.”

 

Okee. De volgende keer zetten we als iemand is kapotgetrapt door Marokkanen gewoon weer ‘kapotgetrapt door D66-leden in bezit van bakfiets’ in de kop.

Probleem opgelost!