Ook fatsoenscrackdown-kledingverbod op basisschool Den Haag

20-04-2016 14:11

Op een middelbare school in Delft zijn de naveltruitjes en hotpants en het haar tot over den ooren al verboden maar ook op een basisschool in Den Haag is de vertrutting, die absoluut beslist helemaal nooit ook maar iets met de islam heeft te maken, inmiddels in volle gang.

Op de katholieke basisschool De Paradijsvogel (what’s in a name) is het de zwaar minderjarige jailbait voortaan verboden nog langer zonder burka in mogelijk testosteron stimulerende kledij naar school te komen. En dan gaat het niet alleen om te korte broekjes of topjes, neen, ook hemdjes met de immer zwaar erotiserende spaghettibandjes en het rechtstreeks uit Sodom en Gomorra afkomstige dragen van make up(!) zijn uit den boze.

Reden: als meisjes in de toch al zo rijpe leeftijd van tussen de 8 en 12 jaar er uit gaan zien als de hoer van Babyblon, met hun wereldse mak-up, hun niets aan de verbeelding overlatende fetishkleding als naveltruitjes en strakke truitjes die alleen maar zijn bedoeld om hun op die leeftijd doorgaans al zo enorme jetsers naar voren te brengen, worden de mannelijke leerkrachten alleen maar in verzoeking geleid.

Althans, dat is zo’n beetje de verklaring van het opperfatsoen, Nieke Opstal-Klint, de directeur van basisschool De Paradijsvogel. “Meisjes hebben in groep 5, 6 soms al vrouwelijke vormen zonder dat zij door hebben dat ze daarmee gevoelens bij sommige mannen kunnen losmaken. Ik wil niet in de situatie komen dat een meester de hele dag uitkijkt op meisjes zonder bh in strakke hemdjes. Als ouders hem dan beschuldigen van gluren, heb je geen verweer. Die strijd verlies je altijd als leerkracht”, zo laat Niek Opstal ‘anno 1952’-Klint aan het AD weten.

Dat het toebedelen van ‘vrouwelijke vormen’ aan meisjes van ‘groep 5,6’ (waar de meisjes tussen de 8 en 11 jaar oud zijn), en het volledig seksualiseren van die doorgaans nogal onwetende en aseksuele kinderen inclusief hun kinderlijke vormen, vooral wat zegt over het wel heel erg seksueel geobsedeerde brein van de moederoverste in kwestie zeggen wij er dan maar even bij.

Ook blijft onduidelijk hoe het eigenlijk komt dat meisjes uit groep 5 en 6 in 2016 ineens zwaar erotiserende en lustopwekkende vrouwelijke vormen hebben terwijl dit voorheen nog nooit een probleem was op geen enkele basisschool waar dan ook.

Wij denken zomaar dat Nieke Opstal ‘het celibaat is mij in elk geval altijd erg goed bevallen’-Klint er een dubbele agenda op nahoudt en dat deze ziekelijke verpreutsing hele andere redenen heeft.

Maar u mag helemaal zelf bedenken welke redenen dat zijn.