Haagse grabbelton

DENK: Kwestie Ebru Umar wordt gebruikt om ons zwart te maken

24-04-2016 18:39

Opmerkelijk bericht op Facebook van de nieuwe politieke partij DENK van PvdA-dissidenten Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk. Het duo meent dat de de arrestatie van Ebru Umar wordt aangegrepen om de partij in een kwaad daglicht te stellen.

 

“Met verbazing constateren wij dat er naar aanleiding van de aanhouding van Ebru Umar een ware mediahype is ontstaan, dat de gevestigde orde zich heeft verenigd om DENK in een kwaad daglicht te stellen en dat zij proberen ons in het verdomhoekje te plaatsen. Burgers die het tot sport hebben gemaakt om anderen te beledigen, tot op het bot te kwetsen en daarmee te polariseren kunnen niet rekenen op sympathie van DENK.”

 

Gokje onzerzijds: de partijtop is niet tevreden over het haperende optreden van kersvers DENK-woordvoerder Farid Azarkan deze zondag bij Buitenhof en kiest derhalve voor de vlucht naar voren.

Het gehele bericht van DENK hier:


De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.