Opinie

GroenLinks Rotterdam wil criminele Powned-belagers belonen met ‘stageplek’

09-06-2016 12:03

Screen Shot 2016-06-09 at 11.34.40 Screen Shot 2016-06-09 at 11.34.34

 

Ja, want vreedzaam ‘in gesprek gaan’ en ‘stageplekken’ aanbieden aan jongeren die journalisten aanvallen op straat omdat ze vrijheid haten helpt wél, dat hebben we de, pak hem beet, afgelopen 40 jaar al wel gezien. Echt hoor, je zou haast zeggen: als GroenLinks er niet was geweest dan was Nederland nu niet zo’n fantastisch paradijs waar iedereen vreedzaam met elkaar in gesprek gaat en lekker niets doet als tuig of criminelen komen om je helemaal kapot te maken. Nee, bukken, bukken, bukken, en dieper bukken, dát werkt tenminste! Laat je naaien waar je bijstaat en zorg dat je zelf in een witte probleemloze wijk woont en minimaal tweeverdiener bent! Jezus leeft, hij is ten hemele gevaren en wedergekomen in de vorm van GroenLinks! Snel, keer toe die andere wang bepaal voor anderen dat ze de andere wang moeten toekeren!

A propos GroenLinkse ‘dappere doemdenker‘, weet jij toevallig van welke geweldsloze oplossingsgerichte gesprekspartij der vrede Volkert van der Graaf lid was toen hij die andere bekende Rotterdammer geheel per ongeluk tijdens het aanbieden van een stageplek oplossingsgericht aansprak op zijn wangedrag doodschoot?

Over die stageplekken: is zo’n Groen MKB zonne-energie-onderneminkje als ‘leerbedrijf‘ nou heel erg gesubsidieerd? (Dit was een retorische vraag, antwoorden is niet nodig.)

 

(Sorry, dit beslist niet objectieve stukje gemene opinie is geheel op persoonlijke titel, daarom staat mijn naam er ook onder, niet heel TPO is persé groot GroenLinks-hater, maar ondergetekende wel, nu weet u waarom. En nee, ik kan me soms niet inhouden als het over GroenLinks gaat. Steeds! Maar! Weer!)