Buitenland

Belgische toeriste naakt en met messteken omgebracht gevonden op Sint Maarten

12-07-2016 09:08

Een Belgische toeriste die afgelopen zaterdag spoorloos verdween op het Franse gedeelte van het eiland Sint Maarten is de volgende dag vermoord teruggevonden.  “Naakt, en met messteken omgebracht”, zeggen bronnen rond de familie, zo meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad. De 21-jarige vrouw uit het Belgische Hoei was gaan joggen terwijl haar familie ging zwemmen, toen ze niet terugkwam trok men aan de alarmbel.

Zoekactie met honden

Zondagmiddag werd het lichaam van de vrouw teruggevonden met behulp van een ingevlogen speurhond. Ze lag in het water, niet ver van de looproute, het lijkt er op dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen. Het lichaam van de jonge vrouw, Wendy Montulet, is gevonden met steekwonden die zijn toegebracht door een scherp voorwerp.

Montulet zou zaterdagmiddag met haar familie na twee weken vakantie op het eiland weer naar huis zijn gevlogen, en wilde nog één keer een rondje joggen. Een wapen is nog niet gevonden en ook over het motief van de moord tast de politie nog in het duister. De politie heeft inmiddels 15 man op de zaak gezet.