Policorwatch: benadeling van zwarte mensen op manieren die u nog niet kende

09-08-2016 18:06

Uit tellingen door heel verbeten, huidskleurgeobsedeerde mensen is gebleken dat in 2015:

– Zwarte mensen gemiddeld 1,3 servetten minder krijgen bij hun McDonaldsbestelling
– Zwarte mensen vaker en ook langduriger in de wacht staan bij overheidsdiensten. Bij de Belastingtelefoon was het verschil met blanken gemiddeld 0,02 minuten, bij de gemeente informeren naar de openingstijden van de Milieustraat kostte zwarte mensen maar liefst gemiddeld 1,8 minuut meer wachttijd dan blanken.
– Zwarte mensen minder zonuren hebben dan blanken. Vermoed wordt dat dit komt door subliminaal nationalisme van Piet Paulusma, ‘oant moarn’ is een white privileged term.
– Zwarte mensen bijna twee keer zo vaak hebben dat het papier van het touwtje losgaat van een theezakje. Als de thee op sterkte is moeten ze dus met een theelepel of vork het zakje eruit vissen, maar omdat zij al op achterstand staan door losse touwtjes-bias, gaat dat langzamer en wordt de thee te, ehm, zwart.
– Zwarte vrouwen vaker haarelastiekbreuk hebben dan blanke. Dit effect is gemeten ná kroes-controle en zien we ook nog terug na weging van de haarlak-variabelen.
– Zwarte mensen hun werk veel lastiger gepubliceerd krijgen in één of ander literair niche-genre, progressieve kranten spreken hier schande van.

Tot zo ver uw TPO Verongelijkt Watch. Tot uw dienst.