TPOok!

 
Buitenland

Zweedse aanpak terugkeerjihadii: belastingvoordeel, gratis rijbewijs en gratis woning

Want reïntegratie is knuffelen!

Sociaaldemocratische heilstaat Zweden, waar kwaadaardige feminisering en het beslist nooit noemen van dader-etniciteit staand beleid zijn, gaat terugkeerjihadii keihard aanpakken.

De stad Lund en andere Zweedse steden gaan oorlogsmisdadigers die uit naam van de islam voor ISIS mensen hebben afgeslacht, riante terugkeerregelingen aanbieden. Zo moeten de islamitische slagers die terugkeren, nu naar schatting zo’n 140 man in Zweden, belastingvoordeel, een rijbewijs en gratis huisvesting krijgen. Dit schrijft de Belgische krant HLN. Het brein achter deze aanpak is uiteraard een vrouw, Anna Sjöstrand, extremisme-coördinator van Lund. Zij stelt op de Zweedse radio: “Ondanks de kritiek blijf ik erbij dat ze dezelfde hulp verdienen als anderen die op ons een beroep doen. We kunnen toch niet zeggen dat je geen rechten meer hebt om in onze samenleving te wonen omdat je een foute keuze hebt gemaakt.”

Zij baseert zich op het werk van geitenwollensøk Christoffer Carlsson, die zegt dat het zonder steun moeilijk is om het extremisme de rug toe te keren en zich terug in de samenleving te integreren. Malmö, Borlänge en Örebro zouden de aanpak ook willen overnemen. Zweden geeft hiermee het signaal af dat moorden en verkrachten in den vreemde, een solide manier is om alles gratis op een presenteerblaadje aangeboden te krijgen. De gevolgen voor Zweden en heel West-Europa zullen we de komende jaren gaan zien.

Er zijn circa 300 islamitische terroristen afgereisd uit Zweden, waarvan er 140 zijn teruggekeerd. In april verscheen in de Zweedse media een rapport waaruit bleek dat islamisten erin geslaagd zijn de Groene Partij van Zweden te infiltreren.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.