Media & TV

Bonusquote: Ebru Umar (Metro) richt raketten op Shula Rijxman (NPO)

22-11-2016 12:31

 

“Hé, psst! Shula, jullie zijn niet geïnteresseerd in wat er speelt in Nederland,dus lieg niet! Want hé Shula, psstttt! Jullie douwen je eigen morele superioriteit door onze strot!

Shula Rijxman en haar publieke omroep hebben nul intentie andere meningen te laten horen, anders hadden ze daags na de Amerikaanse presidentsverkiezingen de helft van de journalisten, columnisten en presentatoren op radio én tv eruit geflikkerd. Shula liegt en haar minachting voor de ‘laagopgeleiden’ droop er vanaf, zowel aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk als voor de roze plopkap van Rutger Castricum.

Shula Rijxman en haar publieke omroep denken dat ‘laagopgeleiden’ niet weten wat er in Nederland speelt. Maar muizen worden zowel in achterbuurten als op stand verdelgd, verwarmingsketels worden zowel in achterbuurten als op stand schoongemaakt en vloeren worden ook zowel in achterbuurten als op stand gelegd. Dus hé, psst Shula, práát eens met je verwarmingsmonteur. Of de tuinman. Anders moet je op 15 maart 2017 weer liegen dat je „dit niet zag aankomen”.”

 

En dan nu de kijkersvraag: wat is leuker, Ebru Umar die gaat tennissen met de PvdA of Ebru Umar die raketten richt op de NPO?

Uw antwoord graag in de comments.