Doorgesnoven N207-moordenaar die 77-jarige doodreed krijgt fopstrafje van effectief 7 maanden cel

21-12-2016 16:28

Een 43-jarige straatmoordenaar uit Nieuwkoop die in 2014 volkomen doorgesnoven een 77-jarige medeweggebruiker doodreed op de N207 is in hoger beroep veroordeeld tot slechts 15 maanden cel waarvan acht voorwaardelijk. Het OM had nog gepoogd om maarliefst twintig maanden te eisen maar tevergeefs. Dit meldt RTV West.

De moordenaar werd na het ongeval, terwijl zijn rijbewijs al was ingenomen, meerdere malen(!) door de politie betrapt op rijden onder invloed. Kennelijk mocht hij telkens gewoon weer vrij verder proberen slachtoffers te maken.

In 2015 werd de man tot slechts vijftien maanden cel veroordeeld, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Tegen dit fopstrafje ging het OM in beroep, maar echt veel helpen deed dat dus niet.

Aangezien de man al een tijd heeft vastgezeten zal hij nu wel weer gewoon vrij rondrijden op de wegen van onze prachtige en ‘beschaafde’ rechtstaat, om binnenkort weer een nieuw gezin nabestaanden tot levenslang te veroordelen. U bent dus gewaarschuwd (en volstrekt vogelvrij).