Media & TV

Publieke ‘verschillige’ omroep VARA: ‘ThePostOnline en Geenstijl zijn in werkelijkheid racistisch’

03-06-2017 22:09

 

 

Leest u zelf hier het door Joshua Livestro geschreven stuk in de Volkskrant en beantwoord dan de volgende vragen:

 

– Schrijft Livestro ergens dat ‘paranoïde samenzweringensverhalen’ worden rondgepompt door ThePostOnline? Zo ja, waar?

– Noemt Livestro ThePostOnline een ‘radicaal rechts medium’? Zo ja, waar?

– Schrijft Livestro dat deze ”paranoïde samenzweringensverhalen’ op de ‘opiniepagina’s van vrijwel elke landelijke krant belanden? Zo ja, waar?

– Benoemt Livestro dit ook als ‘racisme’? Zo ja, waar?

– Als u bovenstaande antwoorden met elkaar vergelijkt, kunt u dan een antwoord geven op de vraag: ‘Wie is hier nou eigenlijk een paranoïde samenzweringsgelover’? Zo ja, motiveer uw antwoord.

– Wat heeft de missie van de publieke omroep VARA, te weten ‘sociaal’, ‘verschillig’, ‘socialisme’ en ‘inzetten sociaal rechtvaardige en duurzame samenleving en stimuleert het publieke debat’ te maken met het op kosten van publiekeomroepleden onderhouden van een website die werkelijk bol staat van paranoïde samenzweringstheorieën en zich voortdurend schuldig maakt aan het verzinnen van ‘feiten’, het plegen van laster, het schandpalen van onwelgevallige meninggevers en het misbruiken van Volkskrant-opinie voor het fabriceren van halve waarheden en volledige leugens? Motiveer uw antwoord.

– Is het niet eens tijd dat zowel VARA-leden als VARA-medewerkers in opstand komen tegen de paranoïde samenzweringstheorieën en de daaropvolgende heksenjacht en aangezwengelde golf van haat door de hoofdredacteur van een website die de goede naam, eer en missie van de VARA volledig misbruikt voor een puur persoonlijke haat tegen andersdenkenden en al dan niet ingebeelde vijanden? Motiveer uw antwoord.

– Is het optuigen van dit soort paranoïde samenzweringswebsites werkelijk een taak van de publieke omroep? Motiveer uw antwoord.

– Is haat en laster ‘verschillig’? Motiveer je antwoord in een essay van maximaal 1500 woorden. De beste essay’s winnen 1000 Dumpertreeten.