Media & TV

Bonusquote: zo geobsedeerd is Goed Volk-Nederland door Geert Wilders

07-07-2017 10:48

 

“Sinds Geert Wilders rondbazuint dat hij zo graag in de Efteling komt en tien keer achter elkaar in de ‘Droomvlucht’ gaat, ging de lol er wat af. Toen ik dat ook nog eens opschreef, kreeg ik woedende reacties van een harde kern van Efteling-supporters. Opmerkelijk veel jonge witte mannen zonder genade voor fantasiesceptici. Hielp de onschuld van het themapark ook niet vooruit.

Ik klets intussen met Syriërs. Want Geert Wilders mag dan in ‘Arnhemmistan’ staan te protesteren tegen de komst van een fatsoenlijke bestuurder met de naam Marcouch: onze roeptoeter ziet intussen totaal over het hoofd dat zijn ideologisch lievelingspark nota bene is ontdekt door moslims en vluchtelingen. Zij zijn vandaag in groten getale naar Eftelingistan gekomen en maken aanstekelijk plezier tussen de witte Nederlanders. Daar hoor je de hoge heren dan weer niet over.”

 

Eerst was er de Nederlandse Schrijver (blank) Tommy Wieringa, daarna de Nederlandse Columnist (blank) Margriet Oostveen die, net als de Nederlandse Schrijver, haar dagelijks leven laat beheersen door degene die ze het meest haat, natuurlijk Geert Wilders, want als je een béétje blank twee keer modaal verdienend en deugend bent in Nederland dan haat je Geert Wilders omdat je tegen haat bent en voor tolerantie enzo.

Enfin, Aaf brandt Corstius Margriet Oostveen ging met het hele NRC-gezin in de bakfiets naar de Efteling, keigezellig, maarja, Geert Wilders gaat ook graag naar de Efteling, dus nu is de Efteling helemaal besmet. Gelukkig waren er ook superleuke Syriërs in de Efteling, wat toch maar weer benadrukt hoe leuk de Efteling ook kan zijn en hoe stom Wilders eigenlijk is.

Verder was het een keigezellige dag en zo is er weer een dampend drolletje gelegd in de courant van wakker Nederland Goed Volk met NRC-gezin. Schijfje komkommer erbij?

Keileuk!

Als Geert Wilders een beetje humor heeft neemt hij vandaag nog een Volkskrant-abonnement en twittert hij elke dag wat een fantastische courant het is. Gaat u eens zien hoe snel Goed Volk-Nederland na de Efteling ook de Volkskrant stom vindt.