Video – Instant #ophef: laat jongens weer gewoon jongens zijn

25-07-2017 08:51

Als dit geen #OPHEF wordt onder mannenhatende, gender-ontkennende, chronisch drammende UvA-millennialvrouwtjes, fopministes, teleurStellingdametjes en zitplasknotjesmannen die OOK GEWOON MOGEN HUILEN dan weten wij het ook niet meer.

Betuttelbureau SIRE heeft zowaar eens een zinnige campagne, zie de video hieronder: laat jongens weer jongens zijn. Laat ze vies worden, op hun muil vallen, dingen in brand steken, vechten, rondrennen, bouwen, weer afbreken, kortom, laat ze jongensdingen doen. Het totaal gefeminiseerd opvoeden en onderwijzen van jongetjes tot emotioneel incontinente stilzitters (oftewel: meisjes) is niet goed voor hun ontwikkeling.

Duh.

De voice over bij het filmpje zegt wel heel braaf “meisjes zijn gelijk aan jongens” maar te vrezen valt dat de gender-ontkennende SJW’s hier geen genoegen mee gaan nemen. De fopministische voorhoede háát feiten en biologie, dus jongens mogen van hen beslist niet fundamenteel anders in elkaar steken dan meisjes. De gendersekte wil geen gelijkheid van mannen, vrouwen en mensen daar tussenin, ze willen privileges. Niks mis met een stoer meisje of een poppenspelende jongen, natuurlijk, maar die acceptatie is niet genoeg. Voor alle 93 zelfgebreide genders moeten er rechten komen, speciale voorzieningen, extra respect en natuurlijk awareness.

Komt SIRE even zomaar melden dat gewoon 99% van de jongens een fascinatie heeft voor wilde dingen, scheten, boeren, vuur en rotzooi. Dat zijn feiten die je niet wil horen als je net een genderneutrale babypop hebt gekocht voor je kleine Lysander (3, identificeert als jongen maar daar laten we hir vrij in.)

Enfin, wij zijn blij verrast met dit staaltje realisme van SIRE en wachten de #ophef gniffelend af.