Regio

VVD-raadslid Gijs Peteroff (VVD) blijkt bedrijven-verzinner

03-05-2018 14:00

Foto: YouTube

Zutphense horeca-ondernemer en VVD-raadslid Gijs Peteroff (VVD) wilde zo graag een bedrijf in Spanje en in Duitsland dat hij niet kon wachten tot de bedrijven echt waren opgericht en hij alvast aan iedereen vertelde dat hij internationaal ondernemer is.

Eventuele zakelijke toekomstplannen

De bedrijven-verzinner (VVD) had het Spaanse bedrijf bovendien ‘opgericht’ om geld naartoe te sluizen mocht zijn Genietcafé in Zutphen failliet gaan. Volgens de raadsman van horeca-ondernemer en VVD-raadslid Gijs Peteroff (VVD), Joris Staijen, gaat het hier om ”een onfatsoenlijk handigheidje”.

Het Duitse bedrijf zou moeten anticiperen op eventuele zakelijke toekomstplannen in Duitsland. Horeca-ondernemer en VVD-raadslid Gijs Peteroff (VVD) zegt over zijn plannen:

 

”Mijn wens is ontspoord in doen alsof het al wat is, vrees ik. Het is niet handig wat ik heb gedaan, maar ik heb er niemand mee geschaad.”

 

VVD-fractievoorzitter Antje van Dijk (VVD) wil geen commentaar geven, omdat je bij de VVD (VVD) onbeperkt mag sjoemelen het gaat hier volgens Van Dijk om een persoonlijke kwestie.

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens