Opinie

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

26-06-2018 11:44

Niet meer vliegen en geen ‘leuke hebbedingetjes meer kopen’ want ‘beter milieu‘. HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Dat dit soort mensen serieus bestaan is echt dood- en doodeng. Gewoon even alle vooruitgang tenietdoen door het hele calvinistische lijden opnieuw uit te vinden en zelf maar alvast aan een kruis te gaan hangen. Want lijden, dan is het goed.

NRC Handelsblad: the only fun we have is the fun in fundamentalism.

Man oh man oh man oh man, waar is het toch misgegaan met dit soort mensen sinds de bevrijding van het religieuze juk in 1968? En vooral: waarom plegen dit soort mensen niet gewoon massaal zelfmoord als ze zo graag het ‘milieu’ willen redden? Daar wordt iedereen beter van. Hoe minder zielen hoe meer vreugd, zegt Moeder Aarde altijd. Een beter milieu begint bij jezelf, dus geef het goede voorbeeld, hmkee? Keukentrapje (lol) en stuk touw is voldoende.

Middeleeuws achterlijk kutleven

Toegegeven, wel geinige totaalhypocrisie van NRC Handelsblad inderdaad: je lezers bloedserieus oproepen tot een zuur, saai, middeleeuws-achterlijk kutleven, zonder ook maar een sprankje genot of ‘leuk’, waarin totaalonthouding en puur lijden centraal staat (‘voor een beter milieu’, maar vooral voor je eigen narcistische ego), en ondertussen lekker cashen met de verkoop van te dure gadgets en je courant volzetten met advertenties voor peperdure verre vervuilende vliegreizen naar landen waar de echte blanke elitaire D66’er nog lekker op neokoloniale wijze kan genieten van al die geinige halve wilden en dat authentieke maar zo spiritueel krachtige leven in sloppenwijken.

Enfin: wij starten nu even onze hummer en gooien nog wat batterijen bij het oud papier, gewoon omdat het kan. Vanavond lekker onder de terrasverwarmers BBQ’en met overheerlijke stukken halal geslacht hekrundvlees uit de Oostvaardersplassen en verse Bluefin-tonijn. Daarna feestweekend bij Nico van der Gaag te Assen in de tuin. Joyce Roodnat komt ook, exclusief voor de naakte biodanzasessie.

Flesje snobistische moralismewijn uit Ivorentorië iemand? Ook leuk om te verspillen over het design-bankstel van Rolf Benz.

 

 

 

terrasverwarmer
weber bbq