Doneer aan TPO
 

Talent DJ Tiësto nog altijd extreem winstgevend, on-Nederlands succesvol

Nederlandse DJ's behoren tot de weinigen die aan Hollandse middelmaat konden ontsnappen

Door: Redactie, 22:22, 31 juli 2018

Tiësto is net als vorig jaar de bestbetaalde Nederlandse dj. Met een inkomen van 33 miljoen dollar (zo’n 28 miljoen euro) over het afgelopen jaar staat hij op plaats drie in de jaarlijkse lijst van zakenblad Forbes.

Tijs Verwest zakt één plek ten opzichte van vorig jaar. Het Amerikaanse dj-duo The Chainsmokers, goed voor 45,5 miljoen dollar, streeft hem voorbij. Het tweetal komt in de buurt van de Schot Calvin Harris, die voor het zesde jaar op rij de bestbetaalde dj ter wereld is. Hij harkte in 2017, mede dankzij zijn shows in Las Vegas, 48 miljoen dollar binnen.

De top tien wordt afgesloten door Martin Garrix. Hij verdiende vorig jaar 13 miljoen dollar, minder dan zijn jaarinkomen van 2016. Toen streek de Nederlander nog 19,5 miljoen dollar op. Afrojack staat vijftiende met een inkomen van tien miljoen.

Anp


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties