Media & TV

En wéér stapt een ‘journalist’ over van ‘journalistiek’ naar persvoorlichting politieke partij

27-08-2018 22:32

En niet zomaar een journalist, welnee, een heuse NOS-journalist. Dus u heeft zijn salaris al die tijd betaald, totdat hij zichzelf genoeg in de klamme billetjes van D66 had binnengewurmd om ‘zelfstandig’ nog meer zakken te kunnen vullen.

Zou er niet eens ergens een president op moeten staan die, zachtjes aan, sommige journalisten ‘vijanden van het volk’ noemt of iets dergelijks? Je moet immers een keer een grens trekken. Al was het maar om Erik Mouthaan te trollen.

Nou zombies burgers, veel succes met morgen weer als een dom schaap geloven dat wat het NOS Journaal vertelt De Waarheid is en veel plezier nog met vertrouwen houden in de ‘journalistiek’. Verder alles wat Kim van Keeken zegt hieronder.

(Bonus: hee kijk nu, het gaat om een NOS-‘journalist’ die vuistdiep in Pro Demos, een soort van jeugd-D66 en tevens propagandaspeeltje, van opa Soros zit. Ja, dan is zo’n overstap naar D66 een eitje natuurlijk. Dan glijd je zonder glijmiddel zo de achterdeur binnen. Maar of het ‘onafhankelijke’ en ‘objectieve’ journalistiek heeft opgeleverd?)

LOL. Al is de twitteraar nog zo snel, de moraalridder achterhaalt haar wel: