Doneer aan TPO
 

Zorgwekkend: Leidse studenten journalistiek zijn BNNVARA-lid en vinden NOS ‘betrouwbaar’

Nog erger: slechts 4,3% van de 92 ondervraagden bezoekt TPO.nl (dat is dus 3,95 unieke bezoekers)

Door: , 23:18, 12 september 2018
Leidse studentes minor journalistiek nadat ze TPO hebben gelezen.

Nog erger: slechts 4,3% van de 92 ondervraagden bezoekt TPO.nl (dat is dus 3,95 unieke bezoekers)

Denkt u ook wel eens iets als: ‘Op een dag gaat het wel goed komen met die MSM. Want er stromen jonge, frisse mensen met nieuwe inzichten binnen op de redacties en die jonge frisse mensen hebben natuurlijk wel allemaal gewoon een rode pil geslikt en gaan eindelijk het MSM-propaganda-babyboomimperium helemaal slopen’? Dan moet u onmiddellijk ophouden met dat te denken. Want het tegenovergestelde is waar. Alhoewel, ‘het tegenovergestelde’ denk niet eens de lading.

Zo is bijna 17% van de door Alexander Pleijter ondervraagde studenten lid van een publieke omroep. Laat dit even op u inwerken. Dit zijn mensen die, pak hem beet, tussen de 20 en 25 jaar oud zijn maar 17% van hen is lid van een publieke omroep. Vooral van BNNVARA.

JONGE MENSEN! IN 2018! LID VAN EEN PUBLIEKE OMROEP! MAAR ECHT WTF? TWILIGHT ZONE!

En het gaat nog verder. Veel verder. Zo is de overgrote meerderheid in hun prille leeftijd nu al even dichtgetikt oud-mediaal als de NPO zelf, bezoekt eenderde van hen zelden nieuwssites (nogmaals: dit zijn journalistiekstudenten…LOL), lezen ze massaal NOS.nl en Volkskrant.nl en vinden ze uitsluitend NOS en NRC de meest betrouwbare media.

DE NOS EN NRC! ALS BETROUWBARE MEDIA! DUDE!

Ohja, en ze lezen allemaal geen TPO.nl. Wat waarschijnlijk ook de reden is dat ze oprecht geloven in de betrouwbaarheid van NOS en NRC. Maargoed, we kunnen niet de hele wereld redden, laat staan Leidsche journalistiekstudentjes. Die mogen lekker kapotvallen, wat we gerust kunnen schrijven, want ze lezen het toch niet. Winwin.

Verder wat deze twitteraar zegt. En wat Bart Nijman zegt.

 
ingezonden mededeling

Nooit meer naar de kapper!

Dealert heeft een geweldige deal.Een Echte Remington oplaadbare baard- en alleshaartrimmer. op=op. bestel 'm hier. Deze Deal loopt tot as. do.

 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace