Doneer aan TPO
 

Totempaal voor Mies Bouwman ‘te wankel’ en is nu al weggehaald

Stond scheef en dreigde om te vallen

Door: , 18:14, 06 oktober 2018

Stond scheef en dreigde om te vallen

De totempaal voor Mies Bouwman, die afgelopen woensdag werd onthuld bij Beeld en Geluid in Hilversum, is alweer weggehaald. Het zes meter hoge kunstwerk ter herinnering aan de overleden presentatrice was te wankel, meldt de Gooi- en Eemlander.

“Het stond scheef en dreigde om te vallen”, zegt een woordvoerder tegen de krant. Er worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd. De verwachting is dat totempaal komende woensdag kan worden teruggezet op de lege plek in het Atrium.

De totempaal bestaat uit gestapelde kubussen waarop de kunstenaars Ans Markus, Robin de Puy, Maarten Baas, Bas Kosters, Siegfried Woldhek, Gerti Bierenbroodspot en Marte Röling elk een portret van Mies hebben gemaakt.

(ANP)

 
 
   

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace