Doneer aan TPO
 

Bonusquote: alles wat Zentgraaff over Van Jole en die hypocriete, dichtgetikte mediawereld zegt

'Bij de NPO wordt middelmatigheid nu eenmaal ruimschoots beloond, dus here we are'

Door: , 21:20, 10 oktober 2018

'Bij de NPO wordt middelmatigheid nu eenmaal ruimschoots beloond, dus here we are'

“[Van Jole] is een naargeestige rapedwerg die al veel te lang als schimmel voortwoekert op het vaderlandse medialandschap. In een rechtvaardig, meritocratisch en eerlijk mediastelsel zou dit pratend stuk moraliserende middelmatigheid niet verder komen dan de redactie van een provinciaal advertentiekrantje. Bij de NPO wordt middelmatigheid nu eenmaal ruimschoots beloond, dus here we are.

Als er ergens veel vieze meneertjes met Don Juan-complexen en een drankprobleem rondlopen dan is het wel in de media. Er lopen trouwens ook wel heel veel jonge mensen met aantrekkelijke voorkomens die afhankelijk zijn van dit soort mannen, dus dat dat vaak mis gaat, weinig wordt gemeld en matig wordt bestraft verbaast me niet. Hoeveel jonge vrouwen in de media (en mannen ook) zijn er wel niet bepoteld in hotelkamers, studio’s en barcaferestaurantweeceetjes?

al deze mensen die geregeld publiceren voor en met Frolo [Van Jole] zijn naturlijk veel te afhankelijk van hem om hem op zijn daden te beoordelen. Kennelijk is er een giftige angstcultuur die vrouwen in de media gebonden houdt aan de grillen van dit soort mannetjes. Dat is droevig, sad en hypocriet.”

Hear, hear! Precies dit.

Vraag blijft natuurlijk: waarom mailt zo’n Volkskrant-verslaggeefstertje naar GS en niet gewoon naar de Volkskrant zelf? Die krant schreef namelijk helemaal NIETS toen bleek dat Francisco van Jole een échte (inclusief bekentenis en bewijs) #metoo-pleger is. Het is toch opvallend dat uitgerekend de krant die alles op alles zet om De Grote #Metoo Mannenhaat Heksenjacht zo hard mogelijk aan te zwengelen, en daarbij al meerdere levens heeft verwoest op basis van volstrekt onbewezen anonieme beschuldigingen, ineens van helemaal niets weet als er wél echt keihard #Metoo wordt gepleegd?

Misschien kan dat verslaggeefstertje dan ook even een mailtje sturen naar die ‘journalisten’ (lol) van dat Staatsradio 1 BNNVARA-programma, met die Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven? Ook zij hebben NIETS gezegd of gedaan toen ‘vriend van de show’ Francisco van Jole een ranzige #Metoo-pleger bleek. Elke uitzending je hele staatsradio-uitzending gemakzuchtig dichtmetselen met Hollandsch poldermoralisme, maar je bek stijf dichthouden als het afval in je eigen achtertuin wordt gedumpt.

Misschien anders even mailen met Peter Kee, het Francisco van Jole billenmaatje, eveneens van de ‘socialistische’ VARA? Ook van hem hoorden we helemaal NIETS toen bleek dat zijn fijne, glibberige narcistisch gestoorde vrind dronken een vrouwelijk slachtoffer had gemaakt in zijn witte onderbroek (lol). Is niet zo verschillig hè? Was die Peter Kee maar net zo verschillig bij #Metoo-misdaden van Van Jole als hij is bij het ontmaskeren van DENK, dat zou tenminste een beetje opschieten.

En wat deed de VARA-directie? Een verklaring online zetten waarin werd verklaard dat er helemaal niets werd verklaard. Jeetje, dat is even verschillig en sociaal! Vooral voor alle serieuze slachtoffers van wél echt bewezen aanranding- en verkrachtingszaken. De immer ‘sociale’ en ‘betrokken’ pro-feministische VARA heeft er kennelijk geen enkel bezwaar tegen bewezen aanranders in dienst hebben. Dat het schaamrood zich niet als jeukende gordelroos voorgoed op de kaken van VARA-medewerkers heeft genesteld is mij een groot raadsel. Laffe, stiekeme, schaamteloze hypocrietentoko. Wellicht kan het Volkskrant-freelancertje ook daar even een mailtje naar sturen?

Nee, ze stuurt liever een mailtje naar Geenstijl, een online medium dat, als het aan diezelfde Volkskrant ligt als waarin ze haar artikel wil publiceren, morgen nog kapot gaat omdat adverteerders er niet meer op durven adverteren nadat ze via een ‘opiniestuk’ (lol) in de Volkskrant zijn belaagd door boze vrouwen, ‘want Geenstijl is seksisme’. (‘Goed werkgeverschap’ noemt de adjunct-hoofdredacteur dat, je verzint het gewoon niet.) Apart wel: mailtjes sturen naar redacteuren van een medium dat in je eigen krant koud wordt gehaat vanwege het vermeende ‘seksisme’.

De volksvijandelijke hypocrisie kan weer eens niet op in achterlijk oud mediaal wensdenkland. Die boven de rest van het volk gestelde kaste, steeds maar weer betaald door belastingbetalers.

Zum kotzen.

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace