Doneer aan TPO
 

Dappere en krachtige BN’ers gaan vandaag uw hele dag bij elkaar deugen voor Sulawesi

Vooral de Staatsradiostations zullen Sulawesi naar een nieuw niveau toe deugen

Door: , 10:42, 10 oktober 2018

Vooral de Staatsradiostations zullen Sulawesi naar een nieuw niveau toe deugen

Radiozenders en televisieprogramma’s besteden woensdag de hele dag aandacht aan de ramp die het Indonesische eiland Sulawesi eind september trof. Door het openstellen van Giro555 willen de samenwerkende hulporganisaties zoveel mogelijk geld ophalen. Door het natuurgeweld zijn een paar duizend doden gevallen. Duizenden mensen worden nog vermist.

De aftrap van de actiedag is om 12.00 uur in Beeld en Geluid in Hilversum, waar zoals bij andere Giro555-acties weer een belpanel met bekende en minder bekende Nederlanders klaar zit om telefoontjes te beantwoorden. In het panel zitten onder anderen Shelly Sterk, Dolf Jansen en Viggo Waas. Op StaatsRradio 1, Staatsradio 2, Staatsziekenhuiszender 3FM, Staatsradio 4, Staatsradio 5 en FunX (NPO) is de hele dag aandacht voor de ramp.

De actiedag wordt gepresenteerd door NOS-staatsjournaalvoorlezer Dionne Stax. Zangers Nick & Simon en zangeres Trijntje Oosterhuis treden in Beeld en Geluid op. Ook andere BN’ers als Wilfried Genee doen mee aan de actie. Genee geeft een masterclass sportjournalistiek en liefhebbers kunnen racen tegen Tom Cornel en Robert Doornbos.

Het voorlopige eindbedrag van de actie zal woensdagavond in het staatstelevisieprogramma Pauw (VARA) bekendgemaakt worden.

Anp, cynische aanpassingen door TPO.

 
Tags: ,
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace