Doneer aan TPO
 

Tsunami van illegale kampers na handreiking D66 minister Ollongren

Kampers kraken zomaar stukken grond en beweren daar 'recht' op te hebben

Door: , 9:31, 11 oktober 2018
2017-11-22 12:47:02 ZEIST - Koning Willem-Alexander tijdens een werkbezoek aan woonwagencentrum Beukbergen. In maart 2018 wordt na tien jaar de herstructurering van het woonwagencentrum afgerond, waarbij Beukbergen een gewone wijk van Zeist met een bijzonder karakter moet worden. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

Kampers kraken zomaar stukken grond en beweren daar 'recht' op te hebben

D66-minister Kajsa Ollongren zei deze zomer over kampers dat ‘broodnodige woonwagenplaatsen schrappen’ niet mag. Dat was niet aan dovemansoren gezegd: volgens CDA en VVD heeft deze uitspraak geleid tot een golf van krakende woonwagenbewoners, meldt de Telegraaf.

De partijen roepen de minister dan ook op om direct in te grijpen. De krakers daarentegen willen juist dan Ollongren beter rekening houdt met hun woonwensen, en te stoppen met het uitsterfbeleid van woonwagenkampen.

De minister gaat met alle partijen in gesprek.

 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace