Marketing

Rare Dagdealsite verkoopt ultrarealistische schedels, Star Wars Drones en Macbook Pro’s

29-10-2018 13:04

Dealert, dé Nederlandse koop-troep-website voor weldenkende mensen, verkoopt gadgets, idiote producten en soms ook dingen die je wél nodig hebt. Altijd met gigantische kortingen dus dat is mooi.

Dealert.nl dumpt slechts een paar producten per week. Die producten kopen ze vooraf met vrachtwagenladingen vol in, zodat dat ze extreme volumekortingen kunnen bedingen die ze vervolgens doorberekenen aan jou.

Handig om te weten. De hieronder genoemde dagdeals zijn soms dieplinks! Vanwege soms rare afspraken met A-merken en leveranciers mogen producten niet lang op de Dealert.nl voorpagina staan. Soms verdwijnen de producten binnen een paar uur alweer van de site. Snel handelen dus!

Op zoek naar een hyperrealistische schedel ipv die troep uit de speelgoedwinkel? Zoek niet verder. Dealert.nl heeft ze! Kijk maar, groots ingekocht bij de medische schedelfabrikant. Vandaag besteld, morgen, nog voor Halloween geleverd! 39,95 euro ipv rond de honderd euri!

Alleen vandaag in de aanbieding! Dikke Refurbished Macbook Pro’s met SSD voor maar 598,95 euro! Mid 2012 dus geschikt voor Mojave.

Ultrafelle tactische lantaarn van 39,95 euro gedurende deze dealtijd nu voor 14,94 euro.

De komende 24 uur hebben ze ook nog deze limited editionStar Wars drone Van 199 voor maar 49,95 euro! Check de videoreview.

En tot slot deze geweldige prijsdoorbraak! Deze lederlook RFID-blokkerende pasjeshouder voor 12 euro ipv 29,95 euro.

Klik boem. Stay tuned, later meer deals!