Doneer aan TPO
 

Ook Polen weigert nu verdrag van Marrakesh te ondertekenen

'Verdrag in strijd met onze wetten en soevereiniteit'

Door: , 21:59, 03 november 2018

'Verdrag in strijd met onze wetten en soevereiniteit'

Net als de Verenigde Staten, Australië, Oostenrijk, Hongarije, Croatie en Tsjechië heeft nu ook Polen besloten het beruchte (vluchtelingen)Verdrag van Marrakesh niet te ondertekenen. Ook Polen vreest voor een te groot verlies aan soevereiniteit omdat het verdrag het moeilijk maakt om als natie nog langer zelfstandig te bepalen wie het land binnen mag. De premier van Polen, Mateusz Morawiecki, liet dit vrijdag weten tijdens een live persconferentie met Angela Merkel.

Let u vooral op de gezichtsuitdrukking van Merkel:

Lees ook: dossier Verdrag van Marrakesh.

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace