Doneer aan TPO
 

Bindende kijktip: KIRAC 15 – Kostelijk demasqué van babyboomeriaans gelul over inclusieve kunst

Met Geerten Waling en een blanke elitemevrouw van het Stedelijk die zegt 'white privilege' volkomen te begrijpen

Door: , 22:03, 05 november 2018

Met Geerten Waling en een blanke elitemevrouw van het Stedelijk die zegt 'white privilege' volkomen te begrijpen

Rem Koolhaas (136) mocht een hoekje in het Stedelijk Museum Amsterdam inrichten met schilderijen en door ze ‘heel dicht bij elkaar te hangen worden ze bevrijd van hun machismo’, (LOL) ofzoiets, en Joyce Roodnat (273, bekend van de poepsaaie wandelrubriekjes in NRC Handelsblad) mocht daarover vragen stellen aan Rem Koolhaas voor de NRC Handelsblad-podcast (16 luisteraars), maar raakte helemaal van slag door het gratuite gebabbel de grootheid van het kunstzinnige genie Koolhaas, menselijke Tempel der Verbeelding dat het is.

Gelukkig hebben we Geerten Waling nog om al deze babyboomers te slopen en is de truttige blanke elite-hockey-kakmevrouw van het inclusieve en genderneutrale Stedelijk Identiteitspolitiek Subsidie Megalomanie PvdA Museum te Amsterdam he-le-maal in paniek omdat filmmaker Stefan van KIRAC aan de kijkers onthult dat de truttige blanke elitekakmevrouw van dat linkse subsidiemuseum ooit aan hem heeft toegegeven in werkelijkheid ook een schijthekel te hebben aan al dat neomarxistische gelul over inclusiviteit en white privilege. Dat mag natuurlijk niemand horen, want iedereen weet weliswaar dat de Nederlandse kunstwereld uitsluitend bestaat uit gebakken lucht en het ophouden van politiek correcte schone schijn, maar dat kan nooit en te nimmer worden bevestigd want dan is het toedelidoki met de subsidies en de linksideologische, totalitaire, politiekcorrecte schaduwmacht die de kunst- en cultuurwereld nou eenmaal heeft in Nederland (vooral in Amsterdam). Erger: dan is het gedaan met mevrouw haar peperdure goudhaantjesbaantje. Nóg erger: dan is het byebyezwaaizwaai tegen die zo zorgvuldig opgebouwde grachtengordelstatus van moreel hoogstaand supermens die in de aller-aller-allerhoogste ivoren torens mag verkeren om op het plebs te kunnen neerkijken. Voor de bakfietsrijdende blanke Amsterdamse binnenstadbewoner (D66/GroenLinks) is er immers geen grotere nachtmerrie denkbaar dan het verlies van status, moet u weten.

Logisch: het allerlaatste wat een narcist wil is worden afgeschminkt.

Mooie hobby hoor, kunst!

 
Tags:
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace