Regio

Horrorterreur ‘jongeren’ zwembad Tilburg: ‘Ze dreigden mijn neefje van 10 zijn nek te breken’

06-11-2018 21:23

“Mensen sloten zich aan en gingen net zo vervelend doen.

Op het moment dat de badmeester de jongens aansprak, werd hij uitgescholden met kanker.

Mijn neefje was op een gegeven moment aan het spetteren en kreeg toen te horen van de groep: ‘Dadelijk breek ik je nek’.

Ik haalde hem toen uit het water. Nou, moet je aan een kind van 10 eens uitleggen dat je hem uit het water haalt, voor het geval dat een van die jongens hem iets aan gaat doen. Dat is lastig.

Toen hoorde je die aanstichters roepen: ‘Wolla, wolla, we kunnen nu gratis zwemmen. We krijgen ons geld terug.”

Wie zei dat regionale omroepen geen functie hebben? Omroep Brabant zit alweer dagen op het nieuws dat een grote groep ‘jongeren’ (met een specifieke afkomst die Omroep Brabant dan weer heel politiek-correct niet benoemt, dat is dan wel weer sneu) tijdens het Halloween-feestje in het Tilburgse Stappegoorbad iedereen en z’n moeder bij elkaar heeft geterroriseerd als ware het een zomerse dag in het Amsterdamse De Mirandabad, inclusief minderjarige meisjes die in hun kruis werden gegrepen.

Goed dat hunnie van Brabant er zo mooi opzitten, en terecht, want terreur is terreur, ook als die terreur wordt gepleegd door jongens die allemaal keurige hockeynamen hebben, op het gymnasium zitten en de hele dag Joop.nl lezen en terreur moet je benoemen.

Vandaag aflevering zoveel: gefingeerde naam ‘Dennis’ moest zijn tienjarige(!) neefje uit het water trekken omdat één van de ‘wolla, wolla’-roepende terroristen in kwestie het doodnormaal vond om een tienjarig(!) jochie met de dood te bedreigen.

EEN TIENJARIG(!) JOCHIE MET DE DOOD BEDREIGEN!

 

EEN TIENJARIG(!) JOCHIE MET DE DOOD BEDREIGEN!

 

Enfin, hieronder de Omroep Brabant-hashtags van dienst met daaronder de overige afleveringen (nieuwe hashtag vanaf vandaag: #Rampfeest) van deze meer dan smakelijke poldersoap met een door Stef Blok en Paul Scheffer geschreven script. Vanavond niet uitgezonden door Nieuwsuur (NPO), Martin Bosma en Hans Smolders kijken ook:

#Stappegoor
#Zwembaden
#Aanrandingen
#Halloween