Doneer aan TPO
 

Zwaar zinloos geweld in Zaandam, maar de beelden mag u niet zien van de moraalpolitie

Politie en NPO: wij waken over moraal en zeden van imbeciele burgers sinds mensenheugenis

Door: , 10:56, 07 november 2018

Politie en NPO: wij waken over moraal en zeden van imbeciele burgers sinds mensenheugenis

Onderstaande beelden laten twee verdachten (blank) zien van ziek en zwaar zinloos geweld tegen zomaar een onschuldige Nederlandse burger die het waagde te vertrouwen in de rechtsstaat, en zelfs in zijn medemens. Dat kwam hem natuurlijk duur te staan. Alles is keurig netjes gefilmd want Nederland Big Brother-land, maar het geweld zelf mag u niet zien. Dat is veel te kwetsend voor u.

Aldus de politie in samenwerking met NPO, ook een soort politie maar dan voor gedachten, meningen en moraal.

U bent namelijk geen volwassen burger die zelf wel kan bepalen wat er wel en niet gekeken kan of mag worden. De politie en NPO, die weten wel wat goed voor u is. Sturing en censuur contentmoderatie, dat is wat u nodig heeft. Het is immers 1953 geen 2018.

Bovendien: van al die geweldsbeelden krijgt u maar nare en negatieve ideeën over dit gave en veilige land en gaat u maar op verkeerde politici stemmen.

Nu vroeg naar bed kinders, en denk er om: handjes boven de dekens en geen vunzige gedachten! De gedachtenpolitie controleert!

Tags:
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties