Opinie

NOS-verslaggever Wouter Zwart is een nepnieuwsverspreidende schande voor journalistiek

14-11-2018 15:40

Dit is nepnieuws. Dit is desinformatie verspreiden. Dit is Trump-haat. Dit is alle objectiviteit kilometers voorbij. Dit is pure persoonlijke rancune. Dit is obsessief eenzijdig drammen. Dit is opinie voorbij opinie en met serieuze verslaggeving heeft het helemaal niets te maken. Dit is Erik Mouthaan maar dan keer zes miljoen.

Dit is de NOS. Een staatsomroep die van úw geld wordt betaald. Dit is een hetze waarvoor u belasting betaalt. Denk daar nog eens aan als oma geen nieuwe luier krijgt omdat er moest worden bezuinigd op de zorg.

Deze nepnieuwsmakende, desinformerende, haatzaaiende, anti-journalistieke, liegende, propagandistische, activistische Trump-demoniseerder die bewust probeert een reeds bestaande kloof in de samenleving te verdiepen en onder de camouflage van ‘journalistiek’ polariseert en groepen in de samenleving via een door al die groepen gefinancierd monsterlijk groot propaganda-apparaat tegen elkaar opzet.

En er is helemaal niets wat u hier tegen kunt doen. U wordt gewoon leeggetrokken terwijl dit soort lachende jokers er bij staan te kijken. Telkens wanneer u wordt ondergescheten door dit soort charlatans, dit soort volkomen losgeslagen moralisten afkomstig uit het duistere schimmenrijk der gekrenkte narcisten (man, blank) trekken NPO-hogepriesteres Shula Rijxman en haar 44 acolieten kirrend van genot de champagne open.

U bent het zat. Wij zijn het ook zat. Wij eisen objectieve en betrouwbare verslaggevers die objectief en betrouwbaar verslag doen. U dus ook, pronto. Dát, en alleen dat, is waarvoor wij wensen te betalen aan de ‘professionele nieuwsorganisatie’ NOS. U heeft gewoon recht op objectieve en wél betrouwbare verslaggevers, ook bij het Staatsjournaal (GL/PvdA/D66). Juist bij het Staatsjournaal!

Stop het activisme bij NOS-journalisten!

Stop dit soort schandvlekken van alles wat met journalistiek heeft te maken!

Sta op tegen het keer op keer op uw kosten liegen en bedriegen van het Nederlandse volk door deze parvenu’s, deze slippendragers van alles wat lelijk en verdorven is, deze dilettante trollen waarvan Moskou hoopt dat ze snel transfervrij zijn.

IMPEACH WOUTER ZWART!

LOL! NEPNIEUWS!