Business

Nu alvast die krankzinnige deals binnen harken voor de feestdagen bij dealert.nl 


06-12-2018 09:55

De goedheiligman weer is opgedonderd naar Spanje en dat gezanik met schoenzetcadeautjes is eindelijk voorbij. Nu is dat ene moment aangebroken waar je natuurlijk al het hele jaar vol verwachting naar hebt uitgekeken: shoppen voor kerstcadeaus!

Laat je dit jaar niet tegenstribbelend meeslepen naar overvolle winkelcentra en uitpuilende warenhuizen. Nee, dit jaar bestel je al jouw kerstartikelen en andere ongein gewoon vanuit het gemak van je bureaustoel. De adviesprijs betalen? Dat is voor noobs!

Op dealert.nl vind je krankzinnige deals. Omdat de producten met busladingen vol worden ingekocht, kunnen ze aangeboden worden voor een prijs die vele malen lager is dan die je in de winkel betaalt. Maarrr: je moet er wel snel bij zijn. De deals staan doorgaans namelijk maar een paar dagen op de site en op is ook echt op!

Doe net alsof je een professionele fotograaf bent met deze Clip-on smartphone lens set voor slechts €19,95. Zit uiteraard een lens bij die je makkelijk op je smartphone kan bevestigen en weer verwijderen. Plus nog een statief. Handig om filmpjes mee te maken. De deal vind je hierrr!

Heb jij ook zo’n hekel aan overvolle broekzakken veroorzaakt door je dikke portemonnee? Met deze Carbon Fiber RFID-blokkerende pasjeshouder voor €14,95 heb je voortaan al je pasjes bij de hand, terwijl hij maar 7mm dik is! Perfect voor je skinny jeans!

Diverse Philips BASS+ koptelefoons voor maar €21,18

Muziek luisteren zonder een fatsoenlijke bass wens je je ergste vijand nog niet toe! Check hierr de drie verschillende Philips BASS+ koptelefoons, speciaal ontwikkeld om je een krachtige bass te laten horen, ook uit kleinere in-ear koptelefoons. Je betaalt nu slechts €21,18 i.p.v. €99,99!

Een Brabantia koekenpan 20 cm geschikt voor alle warmtebronnen: ja, graag! Elekrisch, gas, oven, waxinelichtje: you name it! Onmisbaar als je deze kerst indruk wilt maken met je grillmaster skills. Nu van €49 voor maar €20!

NoGRZ. Lederen laarzen voor de winter voor maar €79,94

Deze stoere, lederen laarzen zijn perfect voor als er buiten een dikke laag sneeuw ligt. Maar je mag ze ook gewoon dragen als het niet sneeuwt deze winter, hoor. Een ding is zeker: je hebt nooit meer koude klompen dankzij de voering van lekker warme schapenwol. Nu maar hopen dat het je niet te heet onder de voeten wordt. Kies voor hoog, halfhoog, bruin of zwart.