Marketing

Koop nu uw Gele Hesje, voordat ze straks overal uitverkocht zijn (al vanaf een paar eurootjes!)

13-12-2018 08:00

Gele hesjes, gele vestjes, gilets jaunes…hoe je het ook noemt, dat fel reflecterende gele ding is dé hype van deze herfst. Wie over twee maanden nog geen geel hesje in huis heeft hoort er gewoon niet meer bij en dat wil niemand.

Wil jij er straks niet meer bijhoren? NOU?

Nee, dat wil jij niet!

Koop daarom vandaag nog een voorraad aan gele hesjes in zodat u de komende maanden tot jaren geramd zit qua meelopen met de rest, op de bandwagon springen, erbij horen, conformistisch zijn, meedoen, achter de meute aanlopen danwel oprecht betrokken bezig zijn met het veranderen van de BV Nederland voor 15 17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde.

Zeg nou zelf: een Geel Vestje-drager zonder geel vestje is toch een beetje hetzelfde als een Occupy-Beurspleinbezetter zonder tentje.

Klik op de onderstaande plaatjes voor meer!

 

Stand out from the crowd, think different: draag je gele hesje trendy. Voor nog geen 12 euro!
gele hesjes

 

Doe mee met de volksbeweging, verkleed jezelf als wesp: 4 euro en 35 eurocent, meer hoeft het niet te kosten.

 

Twee keer hesje, twee keer geel, bijna voor de prijs van slechts één, unisex voor het complete bozeburgersechtpaar kortom: 6,85 euro.
gele hesjes

 

Waaraan herken je de leider van de gele hesjes-beweging? Aan het oranje hesje natuurlijk! Daarom is’ie ook ietsjes duurder: voor 6 euro 75 eeuwig de jouwe. Nu bestellen = morgen in huis.
oranje hesje