Doneer aan TPO
 

Binnenkijken – Jesse Klaver zet huis te koop (Bekend van Eigen Huis & Tuin)

Verwarming en warmwatervoorziening middels een zes jaar oude c.v.-ketel

Door: , 12:55, 19 december 2018
Jesse Klaver (Screenshot Eigen Huis & Tuin)

Verwarming en warmwatervoorziening middels een zes jaar oude c.v.-ketel

GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver doet zijn Haagse woning in de verkoop. Voor net onder het half miljoen kunt u eigenaar worden van deze sfeervolle ruime parterrewoning met 4-laags tussenbouw met een heerlijke grote achtertuin (ca. 100m2!) met gunstige zonligging gelegen in het mooiste gedeelte van de Copernicusstraat; vlakbij de Regentesselaan. Gelegen op korte afstand van gezellige Reinkenstraat en nabij OV naar zowel Den Haag CS als HS.

En de hal is recentelijk nog opgeknapt door het team van RTL’s Eigen Huis & Tuin en de politicus zelf dus daar heeft u geen omkijken naar. Verwarming en warmwatervoorziening middels een zes jaar oude c.v.-ketel.

Enfin, kijken en d’r bij zijn!

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.

 
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace