Business

Speciaal voor alle uitstellen-tot-het-laatste-moment-types: nog ff knallen bij Dealert voor je kerstcadeaus

19-12-2018 15:55

Tegenwoordig word je tijdens kerst nog harder aan het werk gezet dan tijdens de rest van het jaar! Cadeaus scoren voor je neefje, de cavia van je buurman, de spirituele coach op de crèche van je kroost en ga zo maar door. Het moet toch niet veel gekkerrr worden!

En nu heb jij, als drukbezet persoontje die je bent, weer eens tot het aller-allerlaatste moment gewacht met inkopen doen voor de kerst. Maar geen nood! Op de obscure dagdeal site Dealert.nl vind je de meest bizarre deals. De producten worden daar met klaslokalen vol tegelijk ingekocht, waardoor ze tegen een schandalig lage prijs aan jou kunnen worden aangeboden. Gevalletje niet te veel vragen bij stellen, gewoon portemonnee trekken en kopen maar, kerstman!

Nu op dealert.nl! Zesdelige pannenset voor €89,95

Gezien jij toch zo druk, druk, druk bent, heb je vast geen tijd om naar zes verschillende winkels te gaan voor zes verschillende pannen. Of wel soms? Maak het jezelf makkelijk en scoor direct alle pannen die je ooit nodig gaat hebben voor een spotgoedkope prijs van €89,95. Normaal kosten deze pannen met handige antikleef coating €199. Je bespaart dus maar liefst €109,05! Bekijk de deal hierrr

Ideaal voor wie niet alleen droge humor, maar ook graag droge was wilt zonder al te veel gedoe! Dit extreem handige droogrek heeft maar liefst 3 verdiepingen, 2 extra rekken om anti-kreuk kleding aan te hangen en in totaal 20 meter aan hang-ruimte voor je kleertjes. Het beste deel? Als je er klaar mee bent, vouw je ‘m zo weer op en heb je er geen last meer van. Nu op Dealert voor maar €37,74!

Multifunctionele blender met 21 onderdelen voor €29,95

Begin nu alvast gezonder te eten, dan is het niet zo’n shock voor je lichaam als je op 1 januari aan je goede voornemens begint! Deze über handige blender is hierbij onmisbaar! Lekkere en gezonde sapjes en smoothies bereiden, gewoon in je eigen keuken. Dankzij de verschillende onderdelen kun je met deze blendert alle kanten op.

Laat niks aan het toeval over! Houd je huis 24/7 in de gaten met deze mus-have gadget: een HD beveiligingscamera met cloudopslag. “Huh, cloudopslag? Heb ik dat ook al nodig op m’n beveiligingscamera?” Nou, zeker! Want wat nou als de boeven tijdens hun roof op je huis ook deze felbegeerde beveiligingscamera wegjatten? Dan ben je alsnog de Sjaak. Maar omdat de beelden direct worden opgenomen in de cloud, kun je ze alsnog op je smartphone bekijken. Die vandalen komen er nooit meer mee weg! Nu op Dealert voor €89,95 ipv €149,95. Check die deal hierrr.