Doneer aan TPO
 

Geen complete outfit zonder sieraden

Het is een oeroud cliché, maar perfectie zit in de details

Door: , 16:20, 07 januari 2019

Het is een oeroud cliché, maar perfectie zit in de details

We moeten allemaal wel eens zeer representatief voor de dag komen, voor bijvoorbeeld een trouwerij of een diploma-uitreiking. Veel mensen hebben een net pak of mooie jurk in de kast hangen, of kopen die anders speciaal voor deze gelegenheid. Maar hoe mooi we er ook uit zien in onze nette tenue, soms mist er een persoonlijke noot. Het is een oeroud cliché, maar details maken of breken de outfit.

Sieraden zijn al zou oud als de mens zelf. Sporen uit de prehistorie tonen dikwijls aan dat sieraden en uiterlijke verzorging van begin af aan bij de mens horen. Met sieraden geeft u eigenlijk een persoonlijke afwerking aan uw outfit.

Het kan werken als contrast, zoals bij een gouden ketting op een zwarte outfit. Of door zeer uitbundige sieraden te dragen bij een sobere outfit, of juist sobere sieraden bij een uitbundige outfit. Maar u kunt ook juist al aanwezige elementen accentueren, zoals met een smaragd in een ring bij een outfit met groene tinten.

Of u nu liefhebber van sieraden bent of niet, op sommige momenten is het min of meer een must om ze te dragen. Een gala outfit zonder mooie oorbellen of een ketting oogt snel wat karig en mist enige verfijning. Maar het kan ook stevig in de papieren lopen als u net een nieuwe outfit heeft gekocht met die dure pumps die u al zo lang wil hebben. Des te prettiger is het dat prachtige en representatieve juwelen niet veel geld hoeven te kosten.

Met de techniek van tegenwoordig kunt u voor lage prijzen al zeer mooi afgewerkte sieraden aanschaffen die, ondanks hun bescheiden prijs, toch klasse en luxe uitstralen. Veel mensen kopen tegenwoordig een ring, oorbellen of een ketting bij My Jewellery. Dit is een jong Nederlands bedrijf van voormalig Frans lerares dat in korte tijd is uitgegroeid tot een bekend en herkenbaar sieradenmerk. Ook kunt u bij My Jewellery terecht voor o.a. kleding en tassen.

 
Tags:
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace