Doneer aan TPO
 

It giet oan! Natuurijs! IJsbanen overal open! Bestel dus nu uw schaatsen online, straks zijn ze op!

Eén nachtje vorst, schaatsen overal uitverkocht, maar dit jaar denkt u wél vooruit en bestelt u nu al schaatsen online

Door: , 13:57, 18 januari 2019
Amsterdam, 2018: al uw vrinden vermaken zich kostelijk op de grachtengordel met ijspret, terwijl u thuis moet toekijken omdat u niet op tijd aan het kopen van schaatsen heeft gedacht. DAT! NOOIT! WEER! ANP EVERT ELZINGA

Eén nachtje vorst, schaatsen overal uitverkocht, maar dit jaar denkt u wél vooruit en bestelt u nu al schaatsen online

Jawel: schaatsweer komt! Met een beetje mazzel kan er over een weekje weer worden geschaatst op tenminste ondergelopen weilanden en schaatsbanen, en, heel misschien, zelfs wel op sloten, vijvers en rivieren, richting Bartlehiem.

Weet u nog hoe dat vorig jaar ging? Ineens was er ijs, ineens wilde iedereen schaatsen, dus ineens waren overal alle schaatsen uitverkocht. En zat u thuis te huilen terwijl al uw vrienden gezellig en sportief de ijzers onderbonden voor een lekker potje oud-Hollandsch traditioneel wintervermaak. Terwijl, de enige schaats die u zag was hooguit een scheve schaats.

HELEMAAL ALLEEN DE SCHAATSWINTER DOOR? DAT NOOIT MEER!

Ja! Dit jaar gaat u wél met uw vrienden mee het ijs op! Want dit jaar komt u wél goed beslagen ten ijs! Dit jaar koopt u namelijk wél uw schaatsen ruim op tijd, nog ruim voor het ijs er ligt en De Blinde Massa’s Allemaal Tegelijk Ook Ineens Schaatsen Willen Kopen. (Of online bestellen zolang de voorraad strekt terwijl: op = op.)

Vandaag is de dag dat u morgen al uw hoge/lage nooren, kunstschaatsen, ijshockeyschaatsen, Friesche doorlopers, klapschaatsen en zoveel meer in huis heeft.

Never forget: it giet oan!

Klik op een schaats om te bestellen.

 
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace