Doneer aan TPO
 

Jochie (15) scoort goal tijdens straatvoetbal, wordt door tegenstander met pistool bedreigd

Op een Cruyff-court aan de Hobodreef te pittoresk Etten-Leur

Door: , 13:56, 04 februari 2019
ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Op een Cruyff-court aan de Hobodreef te pittoresk Etten-Leur

Een 15-jarige jongen uit Etten-Leur (Noord-Brabant) is zondag in zijn woonplaats bedreigd met een vuurwapen nadat er ruzie was ontstaan bij een voetbalwedstrijd op straat. De politie hield ‘s avonds een verdachte, een 22-jarige man uit Etten-Leur, in zijn woning aan.

Het slachtoffer speelde een voetbalwedstrijd op een Cruyff-court aan de Hobodreef. Nadat hij een doelpunt had gemaakt, ontstond er een woordenwisseling met een van de tegenstanders. Die maakte een slaande beweging en riep: ik ga je neerschieten. Uiteindelijk liep hij weg.

Enkele minuten later stopte een auto met drie inzittenden, onder wie de verdachte. Hij liep naar de 15-jarige jongen en haalde uit zijn zak een vuurwapen en richtte dat al scheldend op het slachtoffer. Die rende daarop weg. Hij heeft aangifte gedaan. Na de aanhouding van de verdachte is in de woning naar het vuurwapen gezocht, maar niet gevonden.

 
Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace