Doneer aan TPO
 

Reddit is 3 miljard dollar waard, zegt Techcrunch

In juli 2017 was waarde Reddit nog 1,8 miljard dollar

Door: , 19:11, 05 februari 2019

In juli 2017 was waarde Reddit nog 1,8 miljard dollar

Socialmediabedrijf Reddit heeft een waarde bereikt van 3 miljard dollar bij een huidige financieringsronde. Dat meldden ingewijden aan nieuwssite TechCrunch. Reddit zou momenteel bezig zijn 150 miljoen tot 300 miljoen dollar aan extra financiering op te halen.

De financieringsronde wordt naar verluidt geleid door het Chinese internetconcern Tencent. Bij een vorige kapitaalinjectie in juli 2017 zou de waarde van het in 2005 opgerichte in San Francisco gevestigde Reddit nog op 1,8 miljard dollar hebben gelegen.

Gebruikers kunnen via de forums van Reddit berichten, foto’s en video’s delen en discussiëren over een groot aantal onderwerpen. Inmiddels zou Reddit 330 miljoen maandelijks actieve gebruikers tellen.

 
Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace