Doneer aan TPO
 

Bonusquote: ‘Vooral het NOS Journaal jaagt de klimaatangst aan’

'Scholieren worden van jongs af aan geïndoctrineerd door die linkse media'

Door: , 23:09, 07 februari 2019
Jongeren spijbelen om actie te voeren tegen klimaatverandering. In Belgie gingen de afgelopen tijd tienduizenden scholieren de straat op voor een reeks klimaatmarsen. Ze eisen dat hun regering meer actie onderneemt om klimaatverandering tegen te gaan. ANP REMKO DE WAAL

'Scholieren worden van jongs af aan geïndoctrineerd door die linkse media'

“Het lijkt erop dat Amsterdamse vwo-leerlingen zeer sociaal-wenselijke antwoorden geven. Misschien heeft het iets te maken met wat kinderen thuis opvangen.”

De onderzoeksresultaten spreken tegen dat Nederlandse jongeren zijn bevangen door klimaatangst.

Maar Stijn bemerkt vooral een flinke tegenstelling als erover wordt gepraat. “Ik heb het idee dat veel docenten het niet leuk vinden als je beweert dat het wel meevalt met die klimaatverandering.”

Vooral het NOS Journaal jaagt de klimaatangst aan, meent Stijn. “Scholieren worden van jongs af aan geïndoctrineerd door die linkse media. Maar ik moet niks hebben van Jesse Klaver en zijn klimaatbabbels.”

Epische klimaatspijbelsloopkogel in de immer kwaliteitsjournalistieke De Telegraaf. Inclusief resultaten van wetenschappelijk onderzoek, dus waar.

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen Test

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace