Media & TV

Niemand kijkt naar 6 Inside maar Albert Verlinde zet dapper door

14-02-2019 20:06

Albert Verlinde en zijn team van 6 Inside hebben ondanks de tegenvallende kijkcijfers nog al het geloof in het nieuwe showbizzprogramma van SBS. Het heeft nog steeds tijd nodig om te groeien, vindt de presentator. Hij kijkt terug op een “ontzettend goede” eerste maand.

“Kijk, natuurlijk wil ik dat er wat meer mensen kijken dan nu doen. Maar we zijn ontzettend fijn bezig”, zei Albert tegen BuzzE tijdens de perspresentatie van de musical Anastasia, waar hij zijn pet als directeur van Stage Entertainment op had. “Wat ik belangrijk vind is dat iedereen ervoor gaat en er ook in gelooft. En ik ook. Ik ben begonnen aan een nieuw avontuur op een tijdstip waar moeilijk naar gekeken wordt. Waarvan mensen denken we zitten al bij RTL of NPO 1, ja daar moeten we tegenop knokken.”

“Dat kan je alleen maar doen door in jezelf te geloven en jezelf te vertrouwen”, vervolgde Albert. “Maar ook nog eens keer een eigenaar te hebben die erin gelooft en die hebben we met John de Mol. Dus wij bouwen vrolijk door. Wij geven absoluut de moed niet op.”

6 Inside startte ruim een maand geleden op SBS. Aanvankelijk keken er nog een paar honderdduizend mensen naar het programma. Inmiddels schommelt het kijkersaantal zo tussen de 120.000 en 150.000.]

Anp