Doneer aan TPO
 

Poll – Had Thierry Baudet Pauw en Jinek moeten afzeggen? #PenJ

FvD'er ging wel, opponent Lodewijk Asscher (PvdA) bleef in Tweede Kamer voor klimaatdebat

Door: , 23:45, 14 maart 2019
Thierry Baudet tijdens een debat in de Tweede Kamer. ANP ROBIN UTRECHT

FvD'er ging wel, opponent Lodewijk Asscher (PvdA) bleef in Tweede Kamer voor klimaatdebat

De Tweede Kamer debatteert donderdagavond over de cijfers van het Klimaatakkoord. Thierry Baudet (FvD) en Lodewijk Asscher (PvdA) zouden aanschuiven bij Pauw & Jinek in het Noord-Brabantse Veghel. Baudet reisde na zijn bijdrage af, Asscher koos voor de Kamer. De Tweede Kamer wil ondertussen dat het kabinet de gestegen energiekosten voor huishoudens zo mogelijk nog dit jaar compenseert. Regeringspartijen VVD en D66 vroegen het kabinet daar donderdagavond om. Baudet liet zojuist bij Pauw en Jinek weten het voorstel te steunen. Belangrijker, had de jeune premier in de Kamer moeten blijven of niet? U mag het zeggen!

 
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace