Doneer aan TPO
 

DENK legt campagne stil na aanslagen Christchurch

Partij gaat naar moskeeën om bezoekers hart onder de riem te steken

Door: , 11:07, 15 maart 2019
DENK-kamerleden Farid Azarkan, Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk tijdens een plenair debat in de Tweede Kamer. ANP REMKO DE WAAL

Partij gaat naar moskeeën om bezoekers hart onder de riem te steken

DENK legt vrijdag de campagne-activiteiten stil vanwege de aanslagen in Nieuw-Zeeland. Dat laat de partij weten in een perscommuniqé. Vandaag zullen vertegenwoordigers van DENK, Tweede Kamerleden, gemeenteraadsleden en kandidaat-Statenleden, naar moskeeën gaan om de moslimgemeenschap en moskeebezoekers een hart onder riem steken.

Tunahan Kuzu:

“Woorden schieten tekort om deze laffe terroristische aanslag op de twee moskeeën in Christchurch in Nieuw Zeeland te veroordelen. In gedachten zijn wij bij de slachtoffers en de nabestaanden.”

De partij roept lokale autoriteiten op om de Nederlandse vlag halfstok te hangen en het gesprek aan te gaan met lokale moslimgemeenschappen over hun zorgen.

 
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace