Opinie

Erik Mouthaan: kritiek op Erik Mouthaan = ‘haat tegen vrije pers aanwakkeren’

25-03-2019 12:38

Erik Mouthaan. Screenshot Youtube.

Twee jaar lang, dag in dag uit, nepnieuws produceren, het publiek desinformeren, eenzijdig links subjectief ‘verslag’ doen van de toestand in de Verenigde Staten, op imbeciele kleuterschooltoon via intelligentie beledigende video’s voor bejaarden van alles aan de haren erbij slepen om Trump te kunnen besmeuren en onophoudelijk haat tegen Trump aanwakkeren waardoor  het wantrouwen van burgers jegens de pers (terecht) wordt aangewakkerd was allemaal PRIMA voor Erik ‘ben ik beeld want er is niemand goddelijker en genialer dan ik’ Mouthaan.

Maar terecht concluderen dat Erik Mouthaan nu waarschijnlijk wel zal balen omdat er geen bewijs is gevonden van samenspanning tussen Trump en de Russen is natuurlijk ‘haat tegen de vrije pers aanwakkeren’.

Welja!

Zelfs een pathologische narcist in een psychiatrisch ziekenhuis heeft nog meer zelfreflectie dan dit soort obsolete Nederlandse ‘journalisten’ die zich hoe dan ook onfeilbaar en onaantastbaar wanen en waarop terechte kritiek altijd weer ‘haatzaaien’ is. Want je mág natuurlijk helemaal niet twijfelen aan het onwrikbare gelijk van geniale topjournalisten als Erik Mouthaan! Is haatzaaien hoor!

Well, fuck you. Fopjournalist. Biased piece of leftwing shit. Weerzinwekkende nepnieuwsframer. Zelfs de NPO is nog objectiever en kwalitatiever wat verslaggeving over de VS betreft. Zelfs Eelco Bosch van Rosenthal is nog betrouwba… [edit: niet overdrijven, pik, de eindredactie]

Je bent een schandvlek voor de Nederlandse journalistiek, een chronische verkoudheid voor vertrouwen in de Nederlandse pers en dé persoonlijke reden dat niemand nog gelooft in objectiviteit bij oud mediale verslaggevers van oud mediale offline lineaire televisieprogramma’s waarnaar uitsluitend bejaarden en comateuzen kijken omdat ze nog niet door hebben dat het de 21ste eeuw is.

Enemy of the people! We the people!

Hee Harm Taselaar, wanneer verlos je Nederland nou eindelijk eens van deze definitie van nepnieuws? Vuilnisman, mag deze vuilniszak ook nog mee? Vandaag als het even kan.

Sta niet toe dat dit soort linkse extremisten nog langer haat tegen Trump en objectieve journalistiek kunnen aanwakkeren!

IMPEACH ERIK MOUTHAAN!