Doneer aan TPO
 

Beau van Erven Dorens gaat nieuwe soort van RTL Late Night presenteren

Inclusief roulerend presentatieteam, waaronder Art Rooijakkers

Door: , 13:42, 08 april 2019
Beau van Erven Dorens. ANP/Kippa

Inclusief roulerend presentatieteam, waaronder Art Rooijakkers

Beau van Erven Dorens gaat na de zomer het nieuwe latenightprogramma op RTL 4 presenteren. Dat meldt de door de overheid gesubsidieerde NPO Staatsradio 1 op basis van RTL-baas Sven Sauvé, die maandag te gast was in het programma 1 op 1 (NPO). Een woordvoerder van RTL kon het bericht niet direct bevestigen.

Volgens de door de overheid gesubsidieerde Staatsradio 1 (NPO) heeft Sauvé buiten de uitzending om bevestigd dat Beau en RTL er samen zijn uitgekomen. In de show meldde hij nog dat de gesprekken gaande waren. “Als we het voor elkaar kunnen krijgen, ben ik tevreden. Hopelijk weten we het in een maand”, zei Sauvé tegen presentator Sven Kockelmann. “Beau maakt een grote kans, maar het is zeker nog niet rond.”

Sauvé vertelde ook dat het nieuwe latenightprogramma hoogstwaarschijnlijk een roulerend presentatieteam krijgt. Art Rooijakkers, die komende zomer een talkshow voor RTL gaat presenteren, is daarvoor in beeld.

Eind vorige maand bevestigde Beau al dat hij in gesprek is met RTL over een latenightprogramma. De Gouden Televizier-Ring-winnaar van vorig jaar heeft ervaring. In de zomer van 2017 presenteerde hij al eens RTL Summer Night, als zomervervanger van Humberto Tans RTL Late Night.

In tegenstelling tot de NPO krijgt het commerciële RTL geen door belastingbetalers opgehoeste subsidie (laat staan 800 miljoen euro per jaar) maar moeten ze bij RTL gewoon werken voor hun geld.

ANP/TPO

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace