BRIEFJE VAN JAN – Aan de normale mensen

09-04-2019 09:01

Communie/Lentefeest 2019

Beste normale mensen,

Ik ga het vandaag met jullie hebben over een normaal onderwerp.

Prostitutie.

Ik heb namelijk wegens wat deadlines voor bedrijven die mijn hypotheek betalen deze dag echt geen tijd om uren op social media geestelijke bijstand te verlenen aan mentaal uitgedaagden die stotteren op de k-toets van hun Samsung Galaxy (of is “kk” een woord?) of tyfusblocks uit te delen.

Sorry.

Zondag kreeg ik van allemaal mensen met doorgaans Engelstalige schuilnamen op social media de opdracht om miljoenmiljard filmpjes op YouTube te bekijken. Zodat ook ik eindelijk tot het helder inzicht kwam dat 9/11 een inside job was, vliegtuigen ons besproeien met geestbeperkende middelen en Elvis nog altijd onder ons is, vermoedelijk in het lichaam van Peter Beense.

En als ik zei dat ik wel wat beters te doen had (me dunkt dat ik dat had), werd ik in het beste geval afgeschreven als intelligent mens en in het slechtste aangestuurd door de zionisten.

Gisteren ontdekten vele honderden ‘mensen van kleur’ opeens dat ik vrijdagmiddag (in social medialand is dat een eeuwigheid geleden) de nogal bovengemiddelde bevolkingsgroei in een aantal Afrikaanse landen een halt wilde toeroepen door faciliteiten te verstrekken alsmede een kleine incentive, in de vorm van geld. Een beetje zoals vroeger de zending en later de overheid het deden.

Wat er dan op je afkomt aan bagger geeft echt een prachtig inkijkje in het failliet van het primair en voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Ze kunnen beter neuken dan schrijven, zullen we maar zeggen.

En nu niet gaan klagen dat ik er seks bij haal, want vooral het mannelijk deel van deze pareltjes van de multiculturele samenleving doet niet anders dan er seks bijhalen, vreemd genoeg vooral in relatie met mijn moeder. Toch niet bepaald hun doelgroep. Tenzij necrofilie in de Bijlmer opeens in de mode is, maar dat is mij dan ontgaan, waarvoor dan alvast mijn excuses aan de wappies van BIJ1.

Enfin, vandaag heb ik dus geen tijd voor mensen met te volle en voor mensen met te lege hoofden.

Dus ik hou het bij een veilig onderwerp: prostitutie.

Ik sta 100 procent achter het burgerinitiatief van de jongerenbeweging Exxpose.

Deze beweging heeft inmiddels 40.000 handtekeningen verzameld en gaat die morgen overhandigen aan een aantal Tweede Kamerleden.

Het doel van Exxpose: het kopen van seks moet strafbaar worden.

Iedereen met een beetje gezond verstand snapt dat 99 procent van de mensen die hun lichaam structureel verkopen vroeger op de basisschool geen ‘hoer’ invulden als de juf vroeg wat ze wilden worden – dus dat die ‘beroepskeuze’ meestal is ingegeven doordat ergens al dan niet gedwongen een verkeerde afslag is genomen.

De initiatiefnemers streven het ‘Nordic-model’ na. We kunnen alle voors en tegens van dat Zweedse voorbeeld behandelen, maar laat ik alle argumenten die er vóór pleiten in vier woorden samenvatten:

D66 is er tegen.

Dat was het.

Wees geen Kees!

Geniet van je dag!

En steun de goede zaak.

Al was het maar omdat ik de aluhoedjes en de janknegers zo druk bezig houd dat ze voor jou geen tijd hebben.

Noch voor je moeder.

Groet,

JanD