Politiek

BRIEFJE VAN JAN – Aan Attje Kuiken

14-04-2019 09:01

Mevrouw Kuiken,

Ik zie u nog bij Jinek zitten op 3 april.

Daar deed u toch duidelijk de suggestie dat ‘de ouders’ van Anne Faber het optreden van FvD-Tweede Kamerlid Theo Hiddema ook walgelijk vonden.

Gisteren bleek uit een indrukwekkend interview met Anne’s vader Wim in de Volkskrant dat in elk geval één van Anne’s ouders dat helemaal niet vond. Hij zei: “Hoe pijnlijk ook, alles wat hij zei, klopte. Het allerergste vind ik wegkijken en doen alsof het allemaal maar een abstract gebeuren is. Zo geef je iedereen de mogelijkheid om het niet te hoeven weten. We moeten het beest in de bek kijken.”

Tja.

Ik moest onwillekeurig meteen terugdenken aan die andere PvdA’er die er niet voor terugdeinst om met het oog op politiek gewin nogal creatief met de waarheid om te gaan.

Weet u het nog?

Erg hè?

Het zou u sieren als u een dezer dagen nog even terugkomt op uw optreden bij Jinek.

En dan maar hopen dat u niet dezelfde kutsmoes gebruikt als Timmermans destijds. Die zei dat hij zich had laten provoceren door iemand die zijn integriteit in twijfel trok.

Nou, er lijkt mij meer dan voldoende reden om de integriteit van de PvdA’er die Führer van het Groot Europeesche Rijk wil worden in twijfel te trekken.

De vraag is: hoe zit het met úw integriteit?

Gaat u de vader van Anne Faber nog uw excuses aanbieden?

Vast niet.

Groet,

JanD